Apakah yang paling anda risaukan sekarang?
Voice your Opinion
Keadaan semasa
Bekalan makanan
Isu politik negara
Pekerjaan
Lain-lain (sila komen di bawah)

2976 respon

34 Balas

Aku risaukan samada tinggalkan suami atau tidak? Keadaan jadi rumit sebab dia sdh merasi sesuatu yg tak betul, selalu di ajak hubungan itim tetapi saya entah lah tolak nya dgn alasan dtg bulan, xda mood mcm2 lagi, dia pun x bilang apa2, kebelakangan ini dia selalu memberi artikel berkenan bina keluarga yg bahagia utk saya baca tapi saya malas pulak bacanya. Apa lah saya ini?

kewangan, anak, husband dah x bekerja, ken sara mak n adik ii tpy duit ckup ii makan je... stress sngt

tepu otak jeng dduk peruk dlm rumah... hilg nikmat bercuti setiap cuti skolah...

Semua sa risau Kn tmbh2 skrg harga Semua dah naik

Buat masa ni tak risau apa2. Nak tenang2 aje

keadaan semasa esp covid yg melanda skrng ni

umur saya😔 dan masa depan anak ii saya

Menanti waktu bersalin anak ke 2

susah nak hamil dan berat badan

keadaan kesihatan diri sendiri