6hari

Apa ubat yg mujarab untuk baby yg kena kuning?ksian baby kna cucuk ari2 x snggup nak tngok

42 Balas

Kesan paling mujrb bagi bby I. Lps try setiap kli prgi klinik msti trn. N Last nurse kata ta payh dtg lagi. 3 kli je prgi. Dri tinggi trn 7. Mmg baby akn menangis. You kasi baby mndi I biasa jgn cmpur air panas. Beli satu air cap badak and cmpur kan dngn sirap rose. Jgn letak bnyk pulak nnti bby pink, 😂. I bgi mndi pkl 9 pg. Pkl 5 ptg.