Xblh mkn mnum di mnggu ke 8

Apa perlu sy buat ye ni fst sy,, sy alhan muntah x brhnti smpai muntah darah kdang2, mkn mnum pon x boleh, ask muntah je,, ubt2 mcm folic asd tu lgi la x blh telan, skrg dh 8mnggu,,,, skrg dh dh x blh mkn dan mnum msti akn muntah uhmm letih sngt

9 Balas

Saya lalui masa minggu ke 11. Tak boleh makan semua benda. Bila teringat makanan pon saya jadi loya muntah. Sampai saya dehydrate. Berat saya turun 5 kilo dlm masa 2 minggu. Saya mintak kk refer utk warded kat hosp. Skrg saya warded hari kedua. Alhamdulillah feel much more better dari sebelum nya. Kalau tak larat sangat, sis pegi je hosp. Kat hosp doc akan treat kita dengan mcm2 ubat utk kita sihat. Inshallah moga sis sihat