Xblh mkn mnum di mnggu ke 8

Apa perlu sy buat ye ni fst sy,, sy alhan muntah x brhnti smpai muntah darah kdang2, mkn mnum pon x boleh, ask muntah je,, ubt2 mcm folic asd tu lgi la x blh telan, skrg dh 8mnggu,,,, skrg dh dh x blh mkn dan mnum msti akn muntah uhmm letih sngt

9 Balas

saya sama cam awak berlaku di rumah sendiri .. tapi bila di rumah mertua ke rumah makcik elok mkn tanpa muntah and boleh mkn sebanyak banyak nya .. sampai terpaksa amik cuti kerja selama dua minggu sebab berat badan dah kurang sgt. . ni nak ikhtiar nak bagi baby makanan dan byk minum air .. InshaAllah kita kuat .. kita kan nak jadi ibu kepada anak dlm kandungan kita je kene usaha . cik suami pun kene mainkan peranan jugak ye .. jgn diam2 je .. try mkn masam2 atau manis2..