Hi.. baby sy umur 2 bulan setengah. Fully minum susu formula. Dah 2 hari tak berak tapi asik terkentut. Adalan normal?

Apa perlu saya buat?

1 Balas

Saya pernah tanya Dod, selagimana perut baby tak keras n ada kentut², kira masih normal. Ada juga yg sampai 3hari tak berak pun doc ckp normal. Just keep bagi susu kerap. Dan cuba awak urut perut baby dgn minyak telon @ garlic lemon balm. Nanti kentut² n berak lah dia. Lagi satu mau tanya,fully fm since bila ya sis? Minum susu apa?