susu formula

Hi. sy nak tnya baby sy umur 1 bulan lebih.. minum susu formula dutch baby.. normal tak dia berak 2 hari sekali? n klu dia berak mmg dia akan menangis semasa meneran tu .. tolong respon sy.. tqq semua

2 Balas

1 normal 2 tekstur najis lembut/kesat? klau bby sy dulu, mcm tu jugak, mrengek masa berak, tapi najis dia lembut mcm biasa je, cuma sy selalu tenang kan dia wktu dia mrengek tu, usap2 perot dia, angkat kaki dia.. lme2 ok dah tak ngis

Sama sy baru first bgi susu formula dkt dia tdi. Dia duk meneran je. Kesian tgok 🥺