Bayi jatuh katil

Apa perlu buat ya klau baby jatuh katil? Baby 7bulan..lepas jatuh tu menangis, lepastu dukung pelukk dia terus ok..gelak and lompat2 mcm biasa..hentak dekat kepala..siapa ada pengalaman tlg share..risauu sangat ni😢😢ada merah2 sikit dekat dahi tu..

Bayi jatuh katil
14 Balas

pantau dlu …kalau x aktif mcm biasa n muntah” trus bawa p hospital

3y ago

Okay2..td rsau sgt bwk pergi klinik yg terdekat je..alhamdulillah dctr ckp tkda yg serius cuma ada lebam je..tp kena pntau dlm masa 24h..tq ya🥰

kene pantau..kalau dia muntah2 bawak ke klinik or hospital

biase kalo bby de muntah2 lepas jatuh terus bwk ke hptal

BWK PERGI HSPTL CHECK TAKUT PAPE