Baju Baby Newborn

Apa pendapat ibu2 sekalian.. boleh jadi rujukan utk ibu2 yg baru nak dpt org baru nanti.. Biasanya baju NB muat sampai baby brp kg ya.. Credit:Iman Abdul Rahim

Baju Baby Newborn
23 Balas

sy beli bnyk baju newborn sbb sy seperti diatas. xsuke tgk baju mengelebeh. tp terpulang masing2 ad pendapat kan. kalau nk jimat beli besar sikit. kalau jenis xkisah, beli jela saiz newborn bnyk2. dah xmuat simpan buat kenangan. ni saye la. lain org lain carenye.