Baju NB baby girl

Salam, saya ada baju NB baby girl utk disedekah kpd org yg SGT memerlukan.. Cuma perlu bayar postage shj.. Sila drop no phone yer..

Baju NB baby girl
27 Balas

saya mauu juga tp tula msih awal lg ni bru 5 bulan tkpa la sedekah kpd y memerlukan dhulu..sma doakn rezeki kami ada utk beli baju bby yaa..laki sa tda kja,sbb dri y bulan 5 dia tda kja,bos ckap cuti last2 smpai skg then dia tda pndapatan tetap ,buat kerja2 kampung sija..tp okay la syukur juga sbb msih lg okay tda ada kurang apa2 ..harap dlam msa bbrapa bulan ni dpat kmpul utk beli brg c bby#ankfirst hihi..

3y ago

syukur ada suda beli brg baby sikit2 hihi..buli la smntara mnunggu baby mau kluar ni..beli apa y penting sja dulu..♥♥♥

maaf bukan saya raih simpati😌,sekarang sya pregg 7bln. dulu suami kerja okey dekat JB, bila ada covid19 suami kene buang kerja😭,skrang blik klantan kerja ambik upah pasang aircond ikut orang,gaji buat tampung makan sehari-ii dapat beli baju bru 2,3 helai je. dalam keadaan covid19, memang mecabar😞, 01123040624 01137939124,whatsap

kalau ada bby boy saya nak . yg sulung 1y . skrg tgh tunggu hari sec bby . boy jugak. 0174228441

01131452756 saya nak sangat sis semoga slalu di perlancar rezeki nya sis amin🤲

0168750242. Semoga dimudahkan rezeki sis dunia akhirat 🤍

salam.. masih ad ke? sy due bln 2 ni, sy nk jgk

Semoga dimurahkan rezeki ye sis. Aamiin 🤲🏻

comey2 baju 😍 moga murah rezki sis..

Assalammualaikum.. ada lagi ke?

saya nak boleh 0183713105