Campurtangan Mertua

Apa pendapat anda tentang mertua yang masuk campur urusan anda dan pasangan?

Campurtangan Mertua
42 Balas

Kena banyak bersabar kalau mak mertua macam tu. Tapi suami boleh main peranan, suami mesti anak kesayangan dia kan?

Mertua masuk campur ke arah kebaikan xdak masalah okay ja... alhamdulillah boleh family mertua yg baik

Tak payah..saya dengan suami saya kadangkala gaduh sebab mak mertua masuk campur.

Ada sesetengah hal dan perkara yg memang sy minta mertua untuk campurtangan..

sya akn ckp dgn husband ttg org tuanya, mengadu ttg apa yg sya xselesa,

Pendapat elok mati cepat jela sakit kepala dia pun x banyak dosa..

Blh slow talk dgn husbnd. Berbincg dari hati ke hati giteww

Tidak Suka orang lain masuk campur.selesaikan dengan pasangan

Saya biar je. Tapi bila benda betul saya suarakan pd mertua

Tak perlu kecuali kita minta pandangannya sndiri..