1st trimester

Apa mommy2 akan makan kalau makan nasi ke lauk2 ke apa2 pun x lalu nk mkn? Makan roti pon rasa cm bau ubat... Skrg sy sekadar minum Milo cicah biskut kosong je.. Tp sy takut x cukup utk baby.. Tolong mommy2..

2 Balas

yg pnting minum susu. folic acid. rse ok je. Sy pon Alah first try lg xmakan nasi sngt. ayam ikan xbole bau. Sy gnti dgn spageti. roti pon roti bakar je.

saya beli bubur instant chicken flavour, dgn kdg2 makan meggy kari tu je boleh tekak nak telan. time 1st trimester dulu 😁