Pregnant selepas keguguran

Apa makanan untuk kuatkan rahim dan janin ?.

2 Balas

Sama la kite….just jaga makan je..sy avoid any caffein, mknn mnuman mnis jrg ambik..byk mnum air..mkn jambu batu, pati delima, iron folic, kacang, telur rebus wktu pgi..bedrest..tu jela..klu teringin sgt nk mkn maggi , sy mkn jgk sesudu 2 je..buat rase2, sbb xtahan sgt…klu blh proses food elakkn lh

suami isteri kena buat sama2...bukan isteri saja. mkn/minum real food, exercise, avoid stress. klu suami smoking/vape, kurang2kan.