Fakta Atau Mitos: Bersolek Petanda Hamil Anak Lelaki

Apa kata anda, mummies? Ada ke mummies dekat sini yang alami situasi mcm kat bawah? Cuba share sikit...

Fakta Atau Mitos: Bersolek Petanda Hamil Anak Lelaki
41 Balas

saya prgnant anak prtma malas nak besiap. yg keluar boboy. skrg asal kluar msti nak lawa2 bila scan kata girl insyaallah. so mitos semata2 statement tu 🤭

saya dari pregnant sampai anak dah lahir memang suka berhias..tapi bukan makeup je..lebih kepada jaga penampilan diri

fact🤭.. kalau girl malas betul nk solek kalau bsolek pon mcm x naik seri😅.. pglmn preggy sulung girl 2nd boy n now insyaaAllah girl😍

ikut pd mood ibu .hihihi..masa sy pregnant bby boy dua2 suka solek ada feel nk cantik lebih . jdnya mitos je la .sbb ibu2 lain pun xsama..

Saya masa pregnant malas Nak bersiap keluar baby boy sebelum pregnant selalu makeup

dulu anak pmpuan malas bersiap.. pakai pun ikot dan je.. sekarang tengh preggy baby boy p dekat2 pun nk bersiap..wangi2 lagi..

betul..dri mula2 tahu pregnant sampai masuk 28 minggu..memang suka make up..waktu 23 minggu buat detail scan..dh nmpk boboy..

mitos je.. anak pertama girl..anak kedua boy..Anak ke3 ni pun boy..kesemua nya aku rasa malas nak bersiap..Berhias bagai

Mcm terbalik, sye bnyk tgok yg suka bsiap bise ank nnti kluara ank gegurl yg mlas bsiap kluarnya ank laki

mitos. saya dpt anak lelaki ,dari suka make up terus tak suka make up .