Fakta Atau Mitos: Bersolek Petanda Hamil Anak Lelaki

Apa kata anda, mummies? Ada ke mummies dekat sini yang alami situasi mcm kat bawah? Cuba share sikit...

Fakta Atau Mitos: Bersolek Petanda Hamil Anak Lelaki
41 Balas

mitos 😁 sblum pregnant bersiap paling kejap sejam, time pregnant, nk calit lipstick pun malas 😝

1st preg, mls makeup, mls urus diri mls siap, bBy boy Preg ke2 ni sama ja, tapi alahan je teruk

saya macam tu dulu tak suka make up. bila pregnant ehh tetiba insecure rasa nak make up heheh

Mitos tu. Anak saya girl, masa pregnant tu asyik nak make up je. Nak melawa je kerja 😂

Mitos ..sy pregnant Ank laki2 tapi Mlas bersolek.. muka kusam truk alahan yg teruk..

sya mgandung anak perempuan rajin la jgk bhias..ngadung kli ni mmg tggl terus..

rajin makeup mengandung baby boy sbb insecure kulit tiba tiba jadi kusam..🤭

Fakta.. Dua kali pregnant ank laki,mmg dua2 kali rajin bersolek 😂

mitos, sebab saya xsuka bersoleh 😁 sekali je solek masa nikah

rasanya fakta sebab aku dulu pregnant my boy suka makeup