Fakta Atau Mitos: Bersolek Petanda Hamil Anak Lelaki

Apa kata anda, mummies? Ada ke mummies dekat sini yang alami situasi mcm kat bawah? Cuba share sikit...

Fakta Atau Mitos: Bersolek Petanda Hamil Anak Lelaki
41 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

anak perempuan ka anak lelaki sama ja make up tapi kadang tu keluar pakai bedak powder saja .. tengok mood 😁😁 .. tak kisah anak perempuan ka anak lelaki janji anak sihat dan sempurna .. semoga menjadi anak yang solehah dan soleh .. Aamiin.😍😍

xtahu laa jantina apa sekrang tapi saya ikut mood .. mai mood rajin fuhh makeup macam baby doll org kaata.. mai mood xlarat rembat tudung sarung calit bedak carry junior haa siap … so mitos rasanya .. lelaki perempuan tu kebetulan ja

dia gini je.. kalo kita larat, mood dtg, kita rajin laa berbedak berlecu... tp kalau x larat, togel jela mukanya. anak laki ke puan ke.. same je kaedahnye😇

4w ago

Setuju!

Sy 5x ngdung ank perempuan..Semua mcm roti kirai..Now tgah preggy ank k6..Suke pulak bhias..Rmi plak tgur kte sy cntik n bseri ngdung kali ni..Scan 2x lelaki..Tggu jelaa ape yg kuar nnti..heheh

anak pertama boy. mmg malas sgt nk berhias. kulit pun kusam aje. anak kedua girl. rajin sikit berhias.. jadi .mitos

skrg preggy ank prtama scan boboy..ikut mood actually...klau rajin buat la kening, buh lipmatte and mascara..klau malas pkai bedak compaq je..nk makeup tebal² kito nyo tak reti🤣

Saya mengandung anak lelaki, memang dari tudung bawal terus bertukar pakai tudung sarung je kalau pergi mana2, huhu malas betul nak bersiap. Skincare pun langsung tak pakai🤣

saya tiap kali pregnant anak lelaki, nak sapu bedak pkai lipbalm pon malas 😅 anak 1st lelaki gosok baju pergi kerja pon xdaya 🤣 anak no 2 girl siap masuk kelas makeup lg

rasanya ank lelaki paling mls nk bersiap,trimester pertama bnyk duk berkurung kt rumah je.. ptg2 mmg lg la xkluae pg mana2🤣🤣🤣 belum lg bab nk bersiap dan makeup😅

2boy kat umah ni..semua dulu Tk suka bersolek mandi 1hr 1kli je🤣🤣 kalau malas 1hr X mandi Pon X PE..harap non3 ni girl MCM lain sikit Kuar nk lawa