Baby BOY or Baby GIRL

Can anyone tell if thisbwill be baby boy or baby girl?

Baby BOY or Baby GIRL
26 Balas

Best dapat girl.saya first perut bulat kedepan,boy. Kedua nie walaupun scan xnmpak lagi.dh tau,boy lagi😂 bulat kedepan. Mungkin ketiga nanti nanti girl.amin. 😘

2y ago

maaf nk tnya walaupun post ni dh lama..mcm mna nk tau beza boy or girl? perut bulat kedepan boy eh?

Selalunya dengar klu perut bulat tu baby gal and if perut nampak tajam sikit tu baby boy hahaha.. Masa my 1st baby perut sgt bulat and its baby gal haha..

klu br 5 mo xbole teka ikut bentuk pewut lg ... hihi... nk tau g scan je dear.. 🤣🤣🤣

mcm girl..mine slalu moncong ke depan..4boys already.waiting for girl..

Girl.. Kalau boy mmg perut nmpk timbul sgt ke depan n bulat

Girl. ...saya 3 dh boy. ..skrg buntin lagi. ...

Congratulations sis.. Its a girl👧👧

looks like my bump, its a girl 😘

looks like baby boy.. 🤔😁

whats Ur expect mommies 😂