payudara

anyone tahu kenapa ya semasa hamil payudara sekeliling mengelupas ,ada tips tak untk kurangkn ,lepas shrian pakai bra ke or ke mana2 mesti tanpa kering dan mengelupas .

1 Balas

Waktu pregnant, keliling payudara saya tumbuh bintik2 merah.. Bila bgtau doctor, dia bagi ubat sapu.. Skrg dah ok.. Bintik x sebanyak dulu.. Berkurangan

5y ago

Tak mengelupas.. Saya x garu lah.. Tapi gatal & merah2.. Sy bgtaw doc & dia check trus bagi ubat sapu.. Doc ckp tu hormon masa preggy.. Nasib skrg dah ok.. Tp kena rajin sapu ubat..