MGTT

Anyone can share pengalaman minum air gula.. Ramai ke yang muntah balik?

59 Balas

Mogtt...Sy prnah mnum skli...sy mnum sekali trus bgi habis sebab klau x minum skali nnti trmuntah atau x bole mnum sda utk kli ke2.. Ibarat mnum air gula 2gelas pnuh... Mmndgkn sy jnis yg suka mnis, alhamdulillah sy xda Msalah mnum air ne.. Result pn ok.. Tips nk cantek kn bcaan gula..kna bnyk mnum air putih sblm start puasa..