First time mom

Anyone prnah scan nmpak kantung dengan dot kecil baby seawal 4-5 weeks preggy??

12 Balas

Sama... 5 weeks pg scan sb xtau mane nk stat kn 1st pregnancy.. pg scan nmpak dot mcm biji sawi.. Alhamdulillah tp msa tu doc pn xbrani ckp dia sruh dtg lg 2 mnggu

4-5 weeks mmg slu nmpk kantung je.. 2 minggu kemudian bru nmpk baby kecil dlm kantung tu.. Tahniah sis ❤️❤️❤️

Awalnya dh boleh nampak.. Alhamdulillah rezeki.. sy scan 6w, kantung pn samar2.. 10w baru nmpk baby seketul hehe

Sy masa tu tak nampak apa² lagi. Hehehe. Bila dah 10 weeks lebih baru nampak semua :)

Yup... 5 week bru nmpk kantung sis... Klau nk tgk bby n heartbeat biasa 8 week ke atas

Sy 4-5 weeks scan nmpk kantung je..alhamdulillah 7weeks br ada degupan jantung..

Ank 1..mcm kcg hijau doc ckp..then 1m after bru doc scan blk n nmpk baby..

Sye nampak kantung mse 4w pregnant. Jelas sgt. Alhamdulillah

Sy masa scan 5weeks nmpk kantung dgn embrio😍 kecik ja

saya 5 week scan nmpak ni je🤗