7 weeks pregnant.

Hi, skg sy nak masuk 7 weeks 2 days preggy. Hari ni baru scan doktor cakap baby tak nmpak lagi. Masa 5 weeks preggy hari tu scan cuma nampak kantung. Hari ni beza size kantung lebih kecil dari scan pertama (masa 5 weeks preggy) tapi ada penampakan dot putih kat tengah tapi doktor pun tak pasti lagi.. So doktor suruh dtg utk scan 2 minggu kemudian. Ada siapa2 yg pernah mengalami? Normal ke size baby mengecil? Tapi sy x mengalami sebarang pendarahan huhu..

2 Balas

Kita sama 7w2d 😁! Normal la kot sbb sy pegi scan masa 6w3d tu pun baru nampak kantung, tp tak nampak baby lagi. Masa 5w scan tu mmg takde pape. InsyaAllah takde pape, tggu lagi 2 minggu ye. Semoga baik2 semuanya utk awak.

Yes masih awal sis .. normal .. repeat scan lpas 2 minggu