morning sikness 31 week's

Hi anyone having morning sikness again in a weeks of 31.... And is it normal?

11 Balas

Haah.. Normal.. Sy, awal preggy haritu pon kena, last pon kena.. Huhu.. Ingtkan dah habis alahan tu.. Rupanya dah masuk 3rd trimester, start smula.. Tp xseteruk first trimester haritu..

morning sickness memang normal untuk pregnant women. sy punya dah masuk 35 weeks still ada morning sickness.

normal. sy pun tgh alami jugak. awal pregnant xde, dah hujung2 ni kena morning sickness pulak 😅

sy skrg 37week morning sikness dtg balik tp kali ni night sikness x blh tdr pedih ulu hati sy 😭😭

5y ago

sy pun sama sis, msk 35weeks x ley nk tdo pedih ulu ati, lpas tu rasa nk muntah😭😭

Normal rseny tu ibu...tp klu ibu rse mcm x sedap hati, boleb refer doc org yg lebih arif...huhu

I did.. I think it’s normal.. just delivered my baby yesterday

skrng dh 37weeks pn still ada mornjng sickness tp tk sellu laa

Normal je mama. 🙂

normal..

Normal