supplemen untuk husband

anyone boleh share supplemen utk husband (kami sedang ttc) or any produk shaklee yg ssuai utk husband? tqq~~~

16 Balas

Husben sy mengamalkn mknn sunnah mcm pil 5 in 1 bli dkt kdai arab (habbatusauda+madu yemen+garlic+delima+minyak zaitun.)..amalkn minum arabic gum... Dgn jg pemakanan..selain dr jg pemakanan kne chck juga jdual waktu subur kita bile dan juga waktu subur husben bile...hurm xslh sy..sy pnh bc ada satu article biasa sperm lelaki yg subur adalah pd waktu 4pg... Jd sis try bersm pd waktu trsebut.... hurmm..Sis dh try madu turkey?? Sbb ada sy tgk mmbr sy try aftr 2 year ttc dia pregnant ...mne tw if sis try melekat trus.. gud luck sis..mg d pmudahkn segalanya..aamiin..n take care 😉✌

Sy cdgkan utk husb ambil zinc supplement, vitE , himalaya speman ,, elakkan minuman berkafein , pesan kt suami .. sis pun kena ambil supplement jugak ya ,,

Supplemen yg ada antioxidant mcm 'vivix shaklee'..tp kna bykkan exercise n jaga pemakanan seimbang..x ckp mkn supplemen sahaja.madu pun bagus utk sperm.

Selain supplements, makan sayur2 dan buah2 yg baik untuk sperma. Dan lagi satu, Jangan lupa suruh suami pun berurut untuk kuat dan kesuburan.

Jaga pemakanan harian pn bolei. Bila kami decide utk ad ank. Kami tggalkan fast food. Google pinggan shat malaysia. Tu cara kami mkan.

Try ni.. Sy setahun lebih kawen xde.. Dktr suggest suami amek zinc bli di farmasi.. Alhamdulillah lekat.. Rezeki kami😊

4y ago

Yg nie kena consult dgn doc ke dlu? @pn blh beli mcm tu jer..

Huhu.. kalau bleh elakkan la supplement.. ada steroid.. tak elok.. makan bendi.. elok utk sperma..

Boleh try supplement Ageloc R2, ini membantu banyak family dapat conceive.

try to conceive sis....(sdg mncuba utk hamil)

Kalo suami jnis mrokok, suruh brenti.. 😂