Supplement Penting Ke?

Hai mommies nak tanya. Masa berpantang perlu ke ambil supplemen drpd mane2 brand amway/shaklee utk milkbooster? Ataupun suplemen utk benda yang lain? Sakit badan lepas bersalin or else#ingintahu

1 Balas

Tak perlu jika tiada nasihat doktor. Amalkan pemakanan dan gaya hidup sihat je ok. Supplemen ni perlu bila kita kurang nutrien. that's why oerlu nasihhat dan pemeriksaan doktor. Nak discaj, hospital bekalkan supplemem utk saya. ambil itu je.

5mo ago

oo okey .tq sis❤️❤️