cara ajar anak berhenti guna pampers

anyone can advice me how learn my daughter to stop using the pampers?

3 Balas

kalau risau dia kencing atas tilam guna tikar getah..before 10pm jgn beri minum air manis just air kosong je.if kita terjaga utk ke toilet pd waktu mlm kjut ank skali..

5y ago

most welcome..sy pon tgh training ank y sulung..😅😅

mummy kena kental nak potty train. I struggle nak train anak anak sblm ni. Good luck mummy 😊

kerap bwk ank pegi toilet 5-10 mins...Ibu kna rajin...Even dia ckp no we must bring