Pampers For My 5month Baby

My baby is now 5month old.. Can mommies share with me is pampers brand Genki ok tak? I was thinking to change to this brand

25 Balas

i tried both genki tape and pants after reading so many good reviews. but turns out it didnt suit my baby and she had diaper rash. i prefer huggies and mamy poko for pants and drypers wee wee dry for tape.

okay..tapi bila anak banyak kencing nampak kuning warna air kencing tapi dia tak bocor pun..sekarang says guna huggies dry pants gold..best..getah dia lembut sgt..

Genki bagus tapi 1 of my children melepuh pada kulit punggung & kulit kawasan pinggang. Alahan. Pilih diaper ikut kepada kesesuaian anak2 kita.

my baby da pkai mcm2 jnama..genki,dry pro,drypers,huggies pant, & fitti...alhamdulillah kulit nye x kalah... now my baby 3m++..

my baby pakai drypers.. naik rashes. huggies okay tp i prefer genki 😊 boleh request sample klau u xnk beli satu beg pampers.

Bby products are always depends on the bby ,so mungkin try small pack frst just to ensure if it really suits the baby..

hi, we prefer Drypers. Genki has lower absorptance level. Change more frequent. From our personal experience la.

Dari pengalaman saya anak saya 3org setiap baby kulit lain2..kena try dulu..

genki not bad .. but huggies better than genki .. u can try huggies ..

okay 👍 anak sy pun guna genki. so far, xde la bocor2 ke ape..