undeveloped baby ( kandungan tak menjadi )

Anyone ada experience pengalaman boleh share tak? Saya sepatutnya dah weeks 14 tapi start bleeding. Dah pegi hospital camera check ikut bawah. Janin kecik sangat. Peluang sangat tipis. Tunggu 2 minggu utk tunggu jatuh sendiri or else akan kena operate utk cuci

3 Balas

Saya pun alami mcm ni bln Dis 2018. 7w, kandungan terlalu kecil. Bleeding dan gugur semasa 10w. Doktor kata, normal klo kandungan xmnjadi dan gugur sendiri drpd lahir dlm keadaan xckup sifat. Skang alhamdulillah, rzqi da 7w.

5y ago

Aah lebih kurang mcm perut ikan. Lemak tu mcm light yellow nak ke putih tapi diselaputi darah. Panjang dan kelabu-kelabu