Gugur or tak?

Saya confius, kalau ikut LMP saya dah 9w 5 days tapi bila pergi scan baru 7w 3d. Last 2 week scan 6w 2d. Tapi doctor scan dari bawah tak nampak heart beat and saya dah start ada bleeding. Saya kena tunggu 2 weeks untuk cuci,saya ni dikira memang baby stop grow or kena tunggu dulu? #ingintahu

1 Balas

bby stop growth at 7w3d tu. sbb after 2w ptot bby dh jadi 8w above

1y ago

I see, ada tips tak untuk dia turun sendiri? Sbb saya takut sangat nak d&c sbb tahun lepas bulan 6 dah d&c