pregnancy unknown

Ada tak sesiapa experience yang sepatutnya kandungan ?week tapi doc scan, lain dari sepatutnye. Kes saya macam ni : saya sepatutnya 10w+ kalau ikut LMP tapi bila scan kat hospital sebab saya ada cyst, memang kena follow up every 2 weeks and kena scan skali, janin tak ada lagi pastu size sac/kantung 5w. Saya dah confused tak tahu dah berapa week sebenarnya. Memula expect blh nampak janin lah sebab dah 10w tapi .... ??? Sedih. Tapi tak ada bleeding ke ape ke. Cramp perut je..mild2 camtu.. korang ada idea/tips/advice?

1 Balas

Insya-Allah ada sis. Masa saya hari tu, baby pn septutnye dh 10 weeks tp bila scan bru 4 to 5 weeks je. Tp alhamdulillah baby membesar dgn sihat dalam rahim ibu. Now, anak dh nk masuk 5bulan

2y ago

sis masa bersalin mcm mana ?