supplement tambah hb

antara sangobian, iberet dan maltofer...mana yg paling ok..sdah makan daging, hati ayam, bayam, susu kambing, zincoper 2x sehari pun hb maintain 10 ?

2 Balas

Sy makan iberet sis. Doc suggest makan time subuh sbb time tuh perut tgh berasid, so lg cepat serap. Alhamdulillah hb sy dr 9.3 naik 10.7. Xpun sis boleh makan iberet dgn minum air orange. Elakkan teh n coffee. Inshallah membantu 🤗

5y ago

Mggu lepas sy check HB da naik 11.4. Jgn lupa makan buah orange skli ye sis 😘

Iberet, mkn sblm tdo.. sy consume sblm tdo since bln puasa n hb naik drp 11.3 ke 12.9

5y ago

Boleh sis..