jantina baby

Kandungan berapa bulan boleh tahu jantina baby ye? #excited #firstbaby

13 Balas

Ms sy ritu 25wik br btl2 nmpk..sbb ms awl ritu..dia main sorok2.. aslkn doc nk tgk dia bg tgk sisi blkng dia la..😂😂bersujud la bgai..hehehe😂😂😂ms scan details dlu... Puas juge nk chck..ms scan dia lari2 gerak2 xnk bg tgk ...sejam lebih juge la nk dpt tgk puas sonographer tu nk scan..😂😂😂😂siap buat lawak kata...oh bby aktif sgt ni..mcm ajak aunty main kejar2 plak..baikk kali ni aunty kejar dia plak..hehhe..rs kelaka je bile ingt balik.that moment ms scan details bby ms excited nk tw jantina dia..hehe😂😂😂

5y ago

Hehe..mg Allah permudahkan segala urusan sis nti ea..aamiin..n hope mommies n bby.alwyz sht..aamiin..njoy ur pregnancy 😉✌hehe..nti.dh bersalin..akn rs rindu smua tu...moment2 ms peknen..hehe

Saya scan 18w dah tahu jantina. Kalau nak scan jantina,try pujuk baby sbb kekadang dia nak bagi surprise kat mummy dia, dia tutup kawasan situ😂

Saya 17w dah nampak dah...tp this week nk details scan, nak tgk lagi betul x gender dia yg scan awl2 tu

3bln ke atas..klu bby tunjuk n tak bagi suprise nampak la

5bulan ke atas.. ade yg da nampak mase 16weeks

kalau dah 32 weeks memang confirm dpt tengok

26 Weeks ke 30 weeks dh blh check

Sy scan 15w dah nmpk bebird dia

Bulan ke 4.tahniah sis

Sy scan 21w dah nmpk