Berapa usia kandungan yang paling sesuai untuk tahu jantina baby ya 😊

Terima kasih

3 Balas

Seawal 16 minggu boleh scan utk tgk, tp terpulang pada baby nk tunjuk atau tak ya. Paling sesuai bila dah 20 minggu ke atas sbb dh lebih terbentuk. Ikut rezeki, kalau baby tk kepit kaki insyaAllah dpt tau gender awal, lebih lebih lg klu anak lelaki

tgk keadaan..kkdg awl2 dye da bg kerjsma. .kkdg bby kdkt x mau shre 😆..slalu ats 16w da bole nmpk. .mcm sye 20w++ br la bby bg kerjsma. .😅

20w