jantina baby

Assalamualaikum.. Nak tanya kalau nak tahu jantina baby kandungan berapa bulan..??

7 Balas

Okey.. Selalu appoiment setiap bulan klinik desa je.. Nurse kata sbb xade masalah apa² sbb tu appoiment 1bulan sekali.. Dah 22weeks tp x chek pn jantung baby ke apa..

4y ago

Klinik.kerajaan jb cek.jamtung setiap Kali temujanji pahtu scan 2 hinngga 3 Kali sebelum.tarikh due

wk15 dh bleh nmpk klu b'nasib baek baby nk tnjk..

Kalau saya dalam 35 week baru nampak jelas betul

Biasanya 18w ke atas

4y ago

Mungkin diorg takde alat tu kot sis. Takpa nanti kalau sis boleh pegi klinik swasta, sis pegi laa ye. Kot boleh buat detail scan sekali. Boleh tengok jantina terus. Tapi tu laa baby kena bagi kerjasama jugak. Takut dia kepit 😅

20 weeks 🤗

20w keatas

20minggu