Hb low

Antara iberet , obimin dan maltofer mana yg betol2 membantu naik kn hb ? Saya stress nie tiap kali checkup hb makin turun , doktor bagi masa 2 minggu kalau tak naik jugak dy akan refer ke hospital untuk buat ujian talisimea . Saya dh mkn bayam , jambu semua tp tetap turun

35 Balas

sama.. heeheee.. semua da try tapi tetap turun.. sy da buat ujian thalassemia pn.. negative.. hb masih turun.. ubat mcm2 tukar.. last warning da dpt kalau x naik kne cucuk inferon.. sy mkn obimin, kk suruh mkn iberet tapi sy x mkn.. kk xtwu pn sy mkn obimin tu.. sy tipu kk.. 😅😅

4y ago

Wahh bangganya tipu kk.