Pampers anak

Antara drypers dengan huggies yang mana lagi best. Kalau ada yang ada experience dah pernah guna boleh bagi feedback. Tengah decide nak pilih antara dua ni 🤭

32 Balas

masa nb pakai drypers touch n wee wee tapi anak saya bocor, lepas tuh try pakai huggies air soft sampai nak dkt sthun ni alhamdulillah sesuai dgn dia, pernah try yg lain sbb harga dia skrg makin mahal, tapi tak sesuai, duk bocor n melecet, so nak taknak mmg pakai huggies je. 😂 . tapi apa pun ,kena try & error ,ada stgah ssuai je jenama apa pun. tambah nb , pakai byk so pakai yg biasa takpa. x

12mo ago

aah, saya beli byk terus n time buat sales. bole la. dpt rm100++ mcm tuh.

Saya dah pakai dua2. Dari segi harga tak beza jauh. Dari segi material saya personally rasa huggies lagi lembut. Dia yg penting sebenarnya penerimaan skin anak tu. Brand tu something. Tapi kalau tak sesuai kenalah try error brand lain. So kalau nak tukar diapers baru mmg risiko. But kalau first time mummy, jgn beli in bundle. Tgk serasi dgn kulit dulu.

12mo ago

okay sis. nanti saya try beli sikit dulu tengok yang mana okay

Bb sy mase mula2 dr hosp pkai drypers tp xserasi ngan kulit baby naik ruam merah3. Lepas tu try offspring sbb dorang ckp natural xnaik ruam tp xsesuai dan bocor bila berak selalu kena kat pinggang baju. Last try mamipoko baru ok tp kdg2 bocor bila berak bnyk. Last2 try merries baru best tak ruam n xbocor. Tp mahal lah. Huggies xcuba.

both sy dh pakai. dari segi harga drypers murah sikit la. But I love huggies dia lembut compare to drypers. but at the end, skin anak² yg menentukan.. kalau skin ok je. u pakai brand apa pn x kisah harga ok sajaaa 😊. my kids pakai tukar2.. now adik pakai cute & care lotus. abg pakai huggies/drypers

Dah pernah pakai dua2 time nb. Alhamdulillah anak okay je pakai cuma awal2 kelahiran tu jd rashes jugak masa pakai wee wee dry. lps apply sudocrem dah tak naik rashes. skrg pakai mamypoko je anak dh 3 bulan so far so good. Diapex ukuran kecik bg saya so asyik bocor. anak plk jenis semangat

dua2 ank sye guna drypers wee wee dry dr nb smpai skang 2y+. tahan lama n xmudah bocor. ade line indicator jugak nk tau anak dh kencing ke tak. drypers ada point blh nnt blh redeem dkt website sye pnh guna huggies tp nipis n cpt bocor. xsesuai untk anak sye.

12mo ago

dlm plastik drypers ada unique code number. lpstu sis g dkt website drypers login dlu. kalau blom ade acc sis register dlu. then cari referral code lpstu masuk je code tu kt situ then submit.

dua dua brand saya pernah cuba but saya lagi prefer huggies air soft ! material dia sangat lembut dan tak mudah bocor . tukar pampers pukul 12 malam esok pagi 8 pagi mandi pampers still tak bocor . dan ada indicator juga so senang nak tahu pampers dah penuh ke tak

12mo ago

wah macam best. nak try huggies lah nanti

Sy dh try dua2. Disebabkan ank sy peha besar drpd pinggang. Cutting drypers kecik sikit bg ank sy. Jd sy pilih huggies. Sy pkai huggies airsoft. Mlm prnah than 8 jam jd esok pgnya mandi terus, tk bocor. Indicator pun ad. 😁

12mo ago

wow macam best jugak Huggies ni

kalau newborn start ajar pakai pamper murah dulu mcm momohouse ka mcm kat shoppee . nnti dahh besar baru pakai yg mahal. bilaa tukar banyakk jenamaa pon kulit anak tak sensitif . pengalaman saya laa

Drypers wee wee dry, huggies airsoft, huggies dry. Pling best huggies airsoft. Mmg tak bocor langsung. Harga pling keras antara 3-3 tu. Nk jimat pakai airsoft waktu mlm. Siang pakai huggiest dry