ingin tahu

ank sya no 3 umur setahun skg.sya dari bersalin smpai skg sya x dtg haid.bila sya chek upt .sya hamil.tpi sya xthu dh bpe bulan sya hamil.nk g kk tgu 2minggu baru ad kosong.ad x mami2 yg ad kes mcm saya.terima kasih.

1 Balas

Sama kes saya dulu. Tak datang period langsung setahun. Tahu2 je dlm perut bergerak2. Check upt sah pregnant. Doc ada cadangakn selepas 6 bulan dri kelahiran,disarankan amik perancang sbb time tu kita dah mula subur