Ok tak mengandung lg tp ank msih kecil umur 10bulan..

Salam.. sya nk tnya ank no 2 sya skrg umr 10bulan+.. klau sya mengndung ok tk ad risiko tak? Sya kedua dua nya bsalin normal.. ank pertma lahir 2021 ank kdua 2023 .. ad yg prnh tk mngndung smula wktu ank msih kcil ad pngalnan tak yg bole kongsikn dgn sya ? Nurse mrah tk ? .. saya suami ok lgpn klau sya bsalin akn balik rmh mak sya rmai yg membantu… cuma nk tau dei segi ksihtan ibu dgn bby ok tak and nurse bising x ?

1 Balas

sy ank 2 org kecil2 pun juggling. dpt laki yg mmbntu xpe lah...dpt yg asyik pkir dia sorg penat kerja...xpayah la. fokus saja dgn ank sedia ada.

2mo ago

sulung 06/22, no 2 01/24. beza setahun lebih.