nk tnye !!

sya punya period xteratur kadang² 3 hari kadang² 4 atau 5 hari .. Dan sya nk aturkan waktu subur mcm mne ye .. Dh bnyak kali tngok youtube tapi still xpham ... Pastuh skrang sya xpasti sya mngandung or x .. Sbb bdan rse xsdap .. Pening² kepala .. Perut rse xselesa .. Bila sya penat sngat .. Perut sya jadi mngeras .. Pastuh ad gerak .. Dkat dgan ari² pon rse sakit .. Mommies ad penggalaman mcm nieh x ?? Boley share tips yg boley mmbantu ... Sya takut nk chek sbb sya takut kecewa lagi .. Sebelum dh try chek tapi xad .. Smpai suami xbgi dh beli pregnant test ... Dia takut sya strees lagi ... Boley kongsi pengalaman mommies ..

2 Balas

Klu sis nk check waktu subur ley guna opk strip so ley detect bila exact waktu subur tu.. Klu dah delay period n rasa cam mengandung mmg kene check upt juga sis klu nk confirm

Download My Tracker..masokkn trikh period..nty dy akn auto kira hri sbur awk