Adakah anda merupakan penderma darah?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2752 respon

22 Balas

tidak. penah nak derma asyk kena rejek. ms bujang rejek sbb berat bdn xsesuai katanya. dh kwen ni bila nak derma katanya drh AB+ msih ada... nk jnis lain😅✌ #TAPsupermoms

Sy mmg selalu g derma darah bile ade kesempatan skang tgu lps baby umur 2 tahun baru boleh derma lg

Tak pernah derma darah sebab masa bujang dulu x cukup berat badan😅. sekarang takut pulak

xcukup berat..xlps nk derma... pastu skg xberkesemptn plak #TAPxTanamera

Saya tak boleh derma. Dah banyak kali cuba. Tak lepas syarat ny

Saya teringin dari dulu nak menderma tp bmi saya tak lepas

Teringin nak derma. Tapi x layak sebab ada darah tinggi..

teringin. tapi tekanan darah rendah, tak sesuai..

Teringin nak derma darah tp berat tak cukup 😂

saya yg perlukan darah adalah 🤣🤪