Sudah cuba bercakap dengan pasangan anda?

Anda lebih selesa bercakap tentang emosi dengan siapa? Pasangan anda, ahli keluarga rapat, kawan baik atau pakar? Dan mengapa?

52 Balas

ada waktunya bercakap tentang emosi dengan suami itu menenangkan. Lega kerana dia menjadi telinga dan memberi kata yang membina. tapi adakalanya saya tak dapat bercakap tentang emosi saya dengan sesiapa pun. lebih memilih pendam dan diam kerana ada ketikanya saya rasa cukup kepada tuhan saya meluahkan. Terlalu lelah hal dunia seisinya , saya berbalik semula kepada Pencipta.