Sudah cuba bercakap dengan pasangan anda?

Anda lebih selesa bercakap tentang emosi dengan siapa? Pasangan anda, ahli keluarga rapat, kawan baik atau pakar? Dan mengapa?

52 Balas

semua saya luah dekat suami.. dia yang selalu mendengar luahan saya dari dulu smpai sekarang 🌻 tapi, hati tetap sedih.. dalam masa yang sama, tetap kena kuatkan semangat 😔.. sayanggg ibu💝

mula2 mmg ckp dgn pasangan. tp kepuasan meluah, pd mama. then baru pasangan semula.. sbb dua2 terkejut. at least ada tempat meluah. lastly mmg kwn2 rapat. semoga ada rezeki sy next time.

Hari ini masuk hari ke-2 berpantang sebabkan missed miscarriage. Emosi sangat2 tak stabil. Tiap masa fikirkan pasal dia. Rindu tetap ada 🤍 Ibu rindu awak sayang

1st gugur memang sedih..suami care bini dia ni 2nd gugur bini yg care at suami😂 yes i know.myb dia xnk bini dia ni strees..

sentiasa bersama dan suami tahu setiap yg berlaku dr start upt + hgga la detik2 sakit keguguran smlm (13sept 2023)...

sudah semestinya suami dan adik saya, sebab mereka lebih banyak mengingatkan dan mendekatkan saya pada allah...

Perasaan sedih tu sangat tinggi tapi cuba jugak kuatkan hati walaupun mata ni dah lebam menangis😞

Suami sentiasa bagi semangat, kata2 positive dan sentiasa ada bila kita perlu ❤️

lebih selesa dgn suami, family dan kawan baik. yg sentiasa bagi moral support

luahkn pd suami, shbt, adk brdik, sbb mereka laa kekuatan sy....