Usia kandungan baru nak masuk 37 minggu tapi berat baby dah 3kg normal tak ya ? Risau pulak

6 Balas

saya 36w scan 3kg, bila lahir 2.5kg saja 😅 scan dekat klinik swasta yg famous kot. dgn dr sakit puan yg famous. hahaha

rasanya normal. saya 36w baby dah 3.5kg, next week kena induce 😅

2y ago

boleh tahan besar baby sis.. tak apa la, asal selamat dah ibu dan anak😊

sy 35w baby dh 3kg,,

normal je kot sy 36 week 3kg

2y ago

lega la kalau normal.. doktor cuma suruh jaga makan je 😂

Normal je sis 😁

2y ago

kalau normal lega sikit.. risau jugak anak pertama tapi boleh tahan dia punya berat tu😂

normal kot