Anak tidak minum susu

Anak usia 4 bulan. Minum susu formula.Da 2 hari ni dia da susah nak menyusu. Pernah semalaman doa tidur tak menyusu keesokan harinya nya pun hnya minum 1 oz sampaila tghri. puas sy tukar jenis2 puting dr nursing teat , wide neck ke slim neck. susu pun da bermcm2 jenama sy tukar. Badan pn da mula ringan. Ada sesiapa pernah mengalami perkara yg sama dan cara mengatasinya?

1 Balas

Hi Puan. Mungkin anak puan tak serasi dengan susu yang sekarang ni puan. Anak puan ada berak berak ke ya atau tunjuk alahan yang lain?