Baby kurang menyusu

Hi momies boleh tau normal ke baby 7 bulan kurang menyusu paling bnyk minum 4oz tu pun tgh malam sebab lapar sgt kalau x minum 2 atau 3 oz je...nestum baby makan cam biasa...mknn lain pun okay je mkn cuma susu je kurang da skrg.saya bagi susu fm dupro x pernah tukar susu lain sblum ni..#firstmom #firstbaby

4 Balas

normal anak saya pun paling banyak minum 4oz tu pun kadang tak habis, yang penting dia dapat makan yg lengkap nutrisi

org ckp kalo baby dh start mkn, mmg kurang mnum susu..

1y ago

same2 🤗

Alhamdulillah lega saya terima kasih ye😍

Normal.. Asalkan dia makan, ceria, najis pun ok

1y ago

Alhamdulillah lega saya terima kasih ye😍