Kurang Selera Makan

Anak syg brumur 1 thn 18 hari... Sy ingin brtnya soalan bgaimana nak bg dia makan... Sbb dia xsuka mkn makanan yg pejal apalg lembut mcm bubur... Smpai skrg suap nasi sikit lps ttus xmau sd mkn... Sy buntu xtau mcm mn nak bg dia mkn dan mnta cdangan klau ada mkanan yg bole ibu2 cdangkan... Skrg dia full bf dgn sy..

1 Balas

Sis.. Try join group happy baby food malaysia kt fb.. Dlm tu byk menu utk bby yg menarik..