X Nak Minum Susu

Anak sya ni susu badan.. Lepas nie sya nak start kerje so nak training susu fm.. Tapi baby sya x nak minum susu fm. Da 3 jenis susu sya try.. Susu mahal n susu murah. Sya da try karihome, s26 gold and dupro.. Ad idea x susu ap yg sya boleh try..

2 Balas

Cuba sis Pam susu sis masuk dlm botol... Klu dia masih x mau hisap... Tu bkn sebab susu... Cuba pula tukar botol guna pigeon wide neck soft touch... Nak latih anak mmg kena try and error Dr susu formula sampai ke botol...

5y ago

Try enfalac sis...

Kalau anak x terima fm boleh teruskan bf ibu