Tukar susu FM

Sya nak tukar susu FM sbb baby sya tk ssuai. Jdi sembelit. Perlu jumpa doctor dlu or bleh terus try n error susu FM lain.

5 Balas

Kedua² nya boleh. Sebaiknya kalau nak jumpa doc jumpa doc pediatric. Kalau tanya doc klinik swasta biasa mereka mostly tak tahu bab susu.

baby umr brapa tu? boleh dpatkan pandangan doctor kanak2.. bleh p klinik pakar kanak2..

Sy try & error. 5kali tukar baru dpt. Rupa2nya perut bby jenis sensitive.

Try n error je sis, similac pon ok

jumpa doktor dulu