Tukar susu

Hi ibu2 yg hebat.. sya ada soalan nk bertanya.. anak sya akan masuk usia stahun lagi beberapa hari.. sya bercadang nk try tukar susu fm dia .. sblum nie bagi susu dutch baby sejak dari 3 bulan .. dia ok je minum susu tu . Tapi harga susu makin mahal, ekonomi makin xstabil.. boleh ibu2 cadang kan susu apa yg sesuai dgn ekonomi dan xmanis bagi anak sya... Ada yg ckp dugro tu manis sngt.. selain dugro... Terima kasih smua..

8 Balas

Susu dutch baby tu harga mampu milik sgt2 compare to others susu. Kalau anak sesuai susu tu go on saja lah. Kadang2 tukar susu lg murah nnt anak x sesuai, takut cirit@ sembelit pula. Lg susah hati kita.

anak saya pun minum dutch baby ,bg saya tu susu yg dah mampu milik ,dia dh biasa dr kecik kang kalau tukar2 susu takut tk sesuai haaa lg buat kite risau kann..

bagi saya pulak sama je , mana2 susu mahal sekarang .. huhu tapi demi anak saya teruskan saya bagi dupro saja ..

try dupro sis.. harga pon xmhal sgt.. yg kecil 8 ringgit.. yang besar 25 ringgit

lactogrow 1-3 tahun pun okay, cuba tengok dkt Lazada harga dalam Rm19 ke 20 je

Dutch Lady susu mampu milik😀👍🏻

lactogen atau lactogrow

cuba fearnleaf..