perasaan mak2

Anak sy umur 3 tahun lebih... Badan die beso debab... Obes... Sepupu2 die SUKE ejek anak saya ni gemok la badak la gajah la... Sebab yg ejek to budak budak kecik sebaya dengan die... Umur dah sekolah darjah 4 sorang to dah darjah 3... Saya tak sampai hati kadang sy dah geram sy sound je xkire depan mak bapak die pon... Sebab sy xpenah aja anak sy ejek2 orang sy cume cakap kalau orang ejek kakak cakap je tak baik tuhan marah...sbb dokto ada ckp budak badan beso ni obes jgn selalu kite letak kan gelaran atau ejekan nanti die rase dri die down saya sedih sangat tengok anak hari2 Kene ejek dengan sepupu sendiri....😢😭

5 Balas

kesiannn.. tegur ja dgn cara yg baik..

3y ago

Macam mana lagi mau cakap...diam dan sabar aja lah...cakap dengan anak biar orang nak buat kite jangan kite buat orang...😌