ketulan pd breast..

Anak sy susu bdn bru 10hari.. Breast dah tak bengkak tp... Tetbe sy trjmpe ad ketulan ganjil pada breast sy yg bulat dan keras,.. Ad kebarangkalian tak ibu menyusukan dpt kanser payudara.. Sgt risaw.. Ketulan apa ye agak nye..

10 Balas

Oh yg tu..jika alami cmtu..sis kena tuam air pns...sbb ms.sy dlu nurse.kk kata kalau xtuam bengkak atau d kenali ketulan susu basi tu nti..ia.akn.memudarat pd kita...trpkse operate tuk buangnya..jika xnk operate..better sis tuam..dan bila.dh tuam..cepat2 suh bby nyusu bg ketulan tu hilang..buat smpai ketulan hilang..sblm perkara memudaratkn brlaku pd payudara sis 😉mg dpmudahkn segalanya..aamiin