ketulan dkt breast

sy nk tnya normal x ad ktulan kt breast msa prgnant,tp xsakit.klau tekan bru rsa ada.die gerak2.doc suh refer pkar.sy belum prgi lg .ada x ssiapa yg prnh alami#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

4 Balas

sy ank first thn 2020 ada ketulan tu xsakit n gerak2. doktor suruh pantau j. kalau sakit atau saiznya makin mmbesar kne bgtau doktor. tapi xde apa yg berubah pn. smpai sekarang masih ada dan saiznya sama j. masa bersalin pn doktor ada tanya,n sy ckp xsakit n saiznya xberubah. doktor ckp xbahaya..

1y ago

haah ada lagi. saiznya masih sama xd perubahan. doktor xd bg rawatan apa2 sbb x mengganggu kesihatan. sy pn xrisau sgt sbb doktor yg cek sy bkn seorng. sy pna tnya doktor klinik swasta, klinik kerajaan, hospital serdang, hospital kluang. semua bg jwpn yg sama.

saya pun ada. dah 10 tahun masih tak hilang. masa bukak buku pink terus dapat surat kk refer ke HSB. Skrg tunggu date appointment dengan pakar zon 2. Harap takde apa apa.

1y ago

belum lagi. tunggu appointment 1/2 ni. skrg tgh preggy kalau nak buang pun lepas bersalin.

kdang bleh normal sbb perubahan hormon tpi ada jgak yg tak normal. perlu check dgn pakar.

sy dlu ada jgk..misi2 y dtg tengok ckp kelenjar susu

1y ago

dah hilang lepas bb lahir..sbb bb isap susu